Patisserie MICHEL

Packaging design

 

Packaging design for famous patisserie MICHEL

 

“Iedere ochtend vanaf zeven uur werken wij in ons atelier om de lekkerste patisserie en chocolade voor u te bereiden. U mag van ons verwachten dat wij daarbij uitsluitend de beste ingrediënten gebruiken.”

 

“Het draait juist om de combinatie van de beste ingrediënten, ultiem vakmanschap en creativiteit. Deze drie elementen zorgen ervoor dat wij keer op keer verrassende traktaties voor u kunnen creëren. We zullen er niet geheimzinnig over doen, integendeel! We zijn eigenlijk best wel een beetje trots op ons atelier.” (bron: www.michelhaarlem.nl)

 

Patisserie MICHEL uit Haarlem vroeg ons een verpakking te ontwerpen voor een nieuw product: Chocolade Krekkels. De huidige huisstijl en de uitstraling van MICHEL zijn ‘zacht’ en ‘lief’ te noemen, gezien de roze en witte kleur gecombineerd met veel gouden details. Wij wilden deze (in onze ogen iets oubollige) uitstraling juist doorbreken en een ander gezicht laten zien, om zo ook een ander publiek richting de beste patisserie van Haarlem te trekken. Op verzoek van MICHEL hebben wij ook het logo aangepast aan het ontwerp. Het prachtige pand aan de Grote Houtstraat was daar de basis voor. Het gouden element op de verpakking is eigenlijk het enige raakvlak met de huidige stijl van MICHEL. Design: Paul Pilon

ShareTw.Fb.Pin.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!