‘T FORT Vlieland

Nieuw duurzaam strandpaviljoen

Identity Design

Een zeer ambitieus en erg mooi plan. De jongensdroom van Willem de Vries gaat in vervulling, althans, als het aan hem ligt. De keuze moet nog gemaakt gaan worden, de stemming moet nog plaatsvinden, maar voor ons heeft hij gewonnen.

Zo’n kans krijg je niet vaak. Op het eiland waar je al bijna je hele leven komt, werkt, uitgaat, speelt en verblijft. Juist op dat mooie eiland is de gemeente van Vlieland van plan een nieuw strandpaviljoen te gaan ontwikkelen. En Willem wil dat graag gaan doen. Hij zet alles op alles om zijn jongensdroom uit te laten komen. Maar dan moet hij eerst uitgekozen worden. Millie Vanillie hielp hem met de vormgeving van een identiteit, de huisstijl en het uiteindelijke bidbook.  

— Design by Paul Pilon

Huisstijl ‘T FORT

Op basis van het ontworpen logo voor ‘T FORT hebben we een doorvertaling gemaakt voor bijvoorbeeld de menukaart, de lunchkaart en de drankenkaart. 

 Het Bidbook

Willem de Vries pakt het serieus aan. Om uiteindelijk aan het langste eind te trekken heeft Willem een heus bidbook in gedachte. Volledig in stijl met het concept (geprint op hergebruikt papier, een houten kaft van Vlielandse hout) en natuurlijk ontworpen op basis van de door ons bedachte huisstijl. Vrijwel alle beelden zijn van, en afkomstig van Vlieland zelf, alle begrotingen zijn nauwkeurig doorberekend en over alles is nagedacht.

Posters

Om zijn idee kracht bij te zetten en om zijn deelname te promoten, bedachten wij nog een aantal posters met de dubbelzinnige tekst; ‘Hout van Vlie.’ 

 

 

 

ShareTw.Fb.Pin.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!